wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Polityka prywatności
Kontakt
  • Vero Anna Droździewicz
    NIP: 9442060825
  • E-mail:srebrnapokusa@gmail.com
  • Telefon600-889-011
  • Godziny działania sklepu codziennie 9.00 - 16.00, w soboty 10.00 - 14.00
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 
Zmiana języka
PolskiAngielski

Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI I OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH
Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.

1. Administratorem danych osobowych przekazywanych przez klientów jest sklep Srebrnapokusa.pl prowadzona przez: Vero Anna Droździewicz, ul. Słoneczna 19/75, 32-050 Skawina, NIP: 9442060825.
2. Dane osobowe zgromadzone w sklepie Srebrnapkusa.pl są wykorzystywane w celu realizacji umów sprzedaży, w zawiązku z tym mogą być przekazywane podmiotom odpowiedzialnym za dostawę zakupionych towarów do klienta. Klienci mają prawo dostępu do treści swoich danych oraz do ich poprawiania. Dane są przekazywane dobrowolnie.
3. Informacja o metodach i środkach technicznych służących wykrywaniu i korygowaniu błędów we wprowadzanych danych: - w trakcie składania zamówienia, do momentu naciśnięcia przycisku „Złóż zamówienie” klienci posiadający konto w sklepie Srebrnapkusa.pl mają możliwość samodzielnego korygowania wprowadzonych danych poprzez edycję profilu konta. - weryfikacji danych lub korekty zamówienia można dokonać także poprzez wysłanie wiadomości e-mail do usługodawcy na adres info@srebrnapokusa.pl lub korzystając z formularza kontaktowego znajdującego się na stronie. - klient ma możliwość zmiany danych wprowadzonych podczas tworzenia konta w każdym czasie w ramach udostępnionych opcji.
4. Istnieje możliwość utrwalanie, zabezpieczania i udostępniania przez sprzedawcę kupującemu treści zawartej umowy kupna-sprzedaży. Następuje to poprzez przesłanie stosowanej wiadomości e-mail po zawarciu umowy. Klient otrzymuje wiadomość zwrotną z utrwaloną umową lub też specyfikację zamówienia i dowód zakupu.
5. Sklep Srebrnapokusa.pl gromadzi następujące dane osobowe: - imię i nazwisko - adres zamieszkania - numer telefonu - adres e-mail - adres dostawy. Powyższe dane są niezbędne dla poprawnego procesu zrealizowania założonego zamówienia. Są zbierane w przypadku dokonywania zakupów w sklepie lub przy zakładaniu konta w sklepie (logowanie do sklepu jest dobrowolne).
6. Każdy użytkownik sklepu Srebrnapokusa.pl sam decyduje w jakim zakresie korzysta z usług dostępnych na stronie i w jakim zakresie udostępnia informacje o sobie. Jeśli użytkownik nie życzy sobie przechowywania i udostępniania danych na jego temat, może zrezygnować z zakupów.
7. Żadne dane zgromadzone przez administratora nie są przekazywane ani udostępniane osobom trzecim. Srebrnapkusa.pl nie przechowuje także danych poufnych (np. numerów kart kredytowych).
8. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. Każdy użytkownik ma prawo do poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu należy skontaktować się z administratorem strony.
Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl